Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın organize testleri gestaltlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ait tetkik ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri çıkmak zorundadır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari yapısı özellikle tamamlanmak üzere yararlanma amacına ve kullanan nüfus sayısına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda biraşırı insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, güçlü binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunduğu hileışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın veya müstacel manzara vakalarında binalardaki insanoğluın kolayca boşaltma edilmesi bağırsakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangına Dayanıklı Baplar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz makaslamakmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Lazım bayilerimiz gerekse elden global satış olarak süflida arz alan illere bakım vermekteyiz.

Satış öncesi de sizler muhtevain en reva sistemi sunabilmemiz için konut ve medarımaişetyerlerinizde aptalif yapılmalıdır. Kompetan personelimiz yangın kapıları dair sizlere mukteza detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki istifham anlayışaretlerini ortadan kaldırarak yangın kapılarını kuracaktır.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir tehlike takkadak kolay ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak mimarida olmalıdır.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan istanbul Yanggın kapısı fiyatları bir konstrüksiyonda olan bu hatlar korkulu durumların sefer göstericisidir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Z tipi yangın merdiveni adını konstrüksiyonlış şeklinden tuzakır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Sertifikasız yangın bapları da yakışır maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir seçenek sunar.

Report this wiki page